"Woninginrichting met een verhaal"

                    Kenmerkend en uniek, dat is de essentie van Vintage Colours & more

Vintage en brocante, rechtstreeks vanaf het Franse platteland in jouw huiskamer!

Over Vintage Colours & more

Ons verhaal begint een kleine 15 jaar geleden. Plotseling staat er een klein bureau in onze woonkamer. Jaren '50 en bruin... "kan je deze even schuren?" Inmiddels is dit bureau een vaste waarde in onze woonkamer. Geleidelijk volgde meer. Onze inrichting veranderde steeds sneller omdat we items doorverkochten. Uiteindelijk leidde dit tot de oprichting van Vintage Colours, een jong bedrijf met inkoop en verkoop van vintage - en nieuwe artikelen in eigen beheer. 

Onze passie

Onze passie ligt in meubels, gebruiksvoorwerpen en decoratieve items afkomstig van het Franse platteland. De artikelen van Vintage Colours worden gekenmerkt door het gebruik. De oorspronkelijke kleuren zijn vervaagd. Maar gemaakt van degelijke materialen en door gebruik van oude constructie methoden, zijn het inmiddels unieke items geworden. Echte eyecatchers voor jouw interieur. Wij noemen het GENUINE LIVING!

Onze visie

Onze visie op woninginrichting is dat één vintage item bepalend kan zijn voor de sfeer van jouw interieur. Een vintage bureau, tafel, lamp of stoel met een verhaal trekt natuurlijk ieders aandacht. Stoer en industrieel, met een vleugje landelijke romantiek. Op deze manier laat het assortiment van Vintage Colours zich het beste omschrijven. Benieuwd naar ons aanbod van vintage - en nieuwe artikelen? Kijk dan snel in onze webwinkel!