Veelgestelde vragen

FAQ - veelgestelde vragen

01    Welke kwaliteit kan ik verwachten?

Alle vintage artikelen uit het aanbod van Vintage Colours zijn vele tientallen jaren oud. De exacte leeftijd van een item is niet altijd te schatten. We komen regelmatig items tegen van voor de 1e wereldoorlog. Bij de inkoop houden we rekening met de kwaliteit én de uitstraling. Kleine gebreken, vlekken, slijtage, etc., geven juist de charme die we zoeken. Soms voeren we kleine reparaties uit en in een enkel geval ontkom je niet aan een nieuwe laklaag. Houtwormgaatjes zijn niet direct reden om je zorgen te maken. Deze artikelen worden altijd door Vintage Colours uit voorzorg behandeld. In de beschrijving vind je kort en krachtig de achtergrond van een artikel en de staat waarin het verkeerd.

02    Ik heb meerdere artikelen gezien in de webwinkel, wat nu?

Neem dan even contact met ons op. Afhankelijk van het artikel kunnen we in overleg bekijken of de zending gecombineerd kan worden uitgevoerd of dat afhalen een betere optie is. Sommige artikelen zijn nestbaar of passen met elkaar binnen de verpakkingsnormen van de vervoerder.

03    Hoe werkt het met afrekenen en eventuele vervoerskosten?

Alle prijzen zijn exclusief vervoerskosten. Wij hebben hiervoor gekozen omdat ieder artikel weer anders van afmeting is. Daarnaast hebben wij de ervaring dat er klanten zijn die voorkeur hebben voor afhalen of voor het versturen naar een afhaalpunt. Sommige artikelen vallen buiten de standaard afmetingen die vervoerders hanteren voor een pakket. In dat geval is vervoer alleen in overleg mogelijk. Dit staat duidelijk aangegeven in de omschrijving.
Afspraken over het vervoer stemmen we per mail met onze klanten af. Betaling is altijd vooraf, waarna het pakket zo spoedig mogelijk wordt afgegeven aan de betreffende vervoerder. De tracking code sturen wij vervolgens per mail toe. Bij afhalen is het mogelijk om contant te betalen of door te pinnen.

04    Versturen jullie iedere dag bestellingen?

Pakketten worden na ontvangst van je betaling zo spoedig mogelijk aangeboden bij de vervoerder. Afhankelijk van het artikel en in overleg kiezen we de meest geschikte vervoerder. Hoe wel we onze pakketten zorgvuldig verpakken, is vervoer altijd op eigen risico.

05    Ik wil graag komen afhalen, wanneer kan ik terecht?

Afhalen is mogelijk van woensdag t/m zaterdag in onze winkel in 's-Gravenzande (Langestraat 36a).

06 Heeft Vintage Colours ook een winkel?

Vintage Colours is gevestigd in 's-Gravenzande (Langestraat 36a), in het centrum, direct naast de Dorpskerk. Hier zijn wij zelf aanwezig van woensdag t/m zaterdag.