Volg ons op social media

blijf op de hoogte

Waar kom je Vintage Colours tegen?

Online is de makkelijkste manier om 'binnen te kijken' bij Vintage Colours. In onze webwinkel vind je een breed aanbod van unieke items.

Wil je het assortiment van Vintage Colours echt beleven, breng dan een bezoek aan onze winkel 's-Gravenzande. Hier vind je een unieke combinatie tussen vintage - en nieuwe items voor de inrichting van jouw woning. Natuurlijk mogen planten niet ontbreken. Vintage Colours heeft een uitgebreid netwerk binnen de sector, waardoor wij instaat zijn om de meest bijzondere planten te sourcen. Op onze facebook pagina vind je meer informatie.

- VINTAGE COLOURS & MORE is gevestigd direct naast de Dorpskerk in het centrum van 's-Gravenzande (Langestraat 36a). Binnen een straal van maximaal 100 meter is er ruim voldoende gelegenheid om de auto te parkeren (gratis).

Openingstijden 's-Gravenzande:

  • woensdag t/m vrijdag: 10.00 - 17.30 uur
  • zaterdag: 10.00 - 17.00 uurLike en share Vintage Colours

Volg ons op facebook, instagram en pinterest! Volg de ontwikkelingen van Vintage Colours, spot bijzondere items en lees over onze deelname aan markten en fairs.

Stel je vraag

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich een duidelijk beeld kunnen vormen over de artikelen in onze webwinkel. Mocht je een aanvullende vraag hebben over een artikel, neem dan gerust contact met ons op. Voor vragen van algemene aard, verwijzen we je naar de FAQ-pagina.

Al langer op zoek naar iets speciaals? Dan kunnen wij wellicht helpen met zoeken? Mail ons een beschrijving van hetgeen je zoekt, dan nemen wij contact met je op. Iets zien staan in een woonmagazine? Maak een foto van het artikel en laat het ons weten.